De A-ploeg van Real Noorderwijk kon in Leopoldsburg niet wat de beloften konden: winnen. De beloften staan op kop na 3-9 winst. De A-ploeg liep met 13-8 de zwaarste nederlaag van het seizoen op.

Real Noorderwijk mocht wederom op verplaatsing spelen, deze keer stond een trip naar Leopoldsburg op het programma. Om allerlei redenen een geladen wedstrijd en zelfs bij de voetbalbond had men extra controle gestuurd. De beloften hadden slechts 1 opdracht : winnen ! Elouadi zet Real snel op voorsprong en even snel kan Ramaekers gelijk stellen. Caers scoort vlotjes de 1-2 en 1-3, kapitein Lambaerts de 1-4. De thuisploeg kan in de 1ste helft enkel nog scoren via een penalty, Van Kort mist niet : 2-4. Mike Verheyen speelt een erg ongelukkige wedstrijd en pakt zowel geel als rood voor de rust. Real blijft de betere ploeg, Van Der Auwera speelt een sterke wedstrijd en heeft in menige aanval een voetje ertussen. Gefocust blijven is echter de boodschap ! Becirbegovic en Lambaerts brengen de youngsters op een comfortabele 2-7 voorsprong, Leopoldsburg spartelt nog even tegen, Bikkembergs met de 3-7. Het liedje van de Limburgers is daarna uitgezongen en Becirbegovic zet met zijn 3e van de avond de 3-8 op het bord, Jeff Peeters knalt de 3-9 nog binnen. Dankzij deze overwinning komen de Noorderwijkse beloften op kop in het klassement. Verdiende zege ! Real speelde met Van Bael, Van Der Auwera, Peeters, Lambaerts, Scheerens, Caers, Becirbegovic, Elouadi en Verheyen.

5-0 na 10'

De youngsters hadden de weg gewezen, het was aan de eerste ploegen om de toeschouwers te verwennen. Real start sterk maar vergeet te scoren in de beginfase. Leopoldsburg neemt over en binnen de 10 minuten staat er een droge 5-0 voorsprong op het bord.

Putzeys, Vermeiren en Fory zijn een gesel voor de Noorderwijkenaren. De thuisploeg loopt verder uit, op het eerste Real doelpunt is het wachten tot in de 11e minuut : Loncke met de 6-1. Het blijft evenwel opendeurdag bij de bezoekers, bij de rust is het 8-3. Real komt geprikkeld uit de kleedkamer, Bomboi maakt er 8-4 van. Maar Aps blijft in een schietkraam staan, 2x Putzeis en 10-4. Real gaat met een vliegende keeper spelen (Loncke), het heeft niets meer te verliezen. Doch lady luck speelt haar troef niet uit deze keer, bij Leopoldsburg is het zo goed als iedere aanval raak, bij Real wil de bal er niet in. Doelman Conard keept een dijk van een wedstrijd. Skeric en Verheyen brengen Real nog terug tot 10-7, doch na rood voor Loncke is het over en out. Leopoldsburg treft nog 3x raak, Lagouireh mildert tot 13-8.

Zware nederlaag na een collectieve offday. De thuisploeg was gretiger en agressiever, de overwinning was verdiend ! Doorspoelen en verder gaan, meer kan je niet na zo'n avond. Kopjes terug omhoog en volgende wedstrijd opnieuw vol voor de overwinning gaan. Real speelde met Aps, Lagouireh, Raguragui, Scheerens, Lambaerts, Bomboi, Loncke, Verheyen, Skeric, Elouadi en Van Bael